Download Mp3

Kumpulan File Lagu Mp3 Gratis

DOEL SUMBANG - RUMASA (MUMUN)

By

Doel Sumbang - Rumasa (Mumun)

Title: Doel Sumbang - Rumasa (Mumun)
Size: 5.03 MB
Duration: 05:02
Views: 1776665
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS.
Author: Subang2008
Source: https://www.youtube.com/watch?v=ufkd2m3XPj8

Lirik Lagu Doel Sumbang Rumasa (mumun)

:::salam wanoh:::
~~mugia kahibur~~

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo ku mumunwalah

Rumasa asep oge suka
Ngadadak ngagedur rasa cinta
Rumasa ngan asep rumasa
Rek naon anu disogrogkeun

Kurunyung oji jeung MERCY
Jol udin mawa BMW
Datang dodo mawa VOLVO
Ana mawa TOYOTAwalah

Rumasa asepmah teu boga
Rumasa asep sangsara ku dunya
Rumasa modal ukur cinta
Ditambah nawaetu rek satia

Mun milih mana
Mumumun milih saha
Kang asep tong cangcaya
Mumun pasti milih didinya

Ngagebray dunya jadi caang
Asa ku garenah pikiran
Sare tibra dahar mirasa
Nyata cinta teu kabeh ningali dunya

:::musik:::

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo ku mumunwalah

Rumasa asep oge suka
Ngadadak ngagedur rasa cinta
Rumasa ngan asep rumasa
Rek naon anu disogrogkeun

Kurunyung oji jeung MERCY
Jol udin mawa BMW
Datang dodo mawa VOLVO
Ana mawa TOYOTAwalah

Rumasa asepmah teu boga
Rumasa asep sangsara ku dunya
Rumasa modal ukur cinta
Ditambah nawaetu rek satia

Mun milih mana
Mumumun milih saha
Kang asep tong cangcaya
Mumun pasti milih didinya

Ngagebray dunya jadi caang
Asa ku garenah pikiran
Sare tibra dahar mirasa
Nyata cinta teu kabeh ningali dunya

hatur nuhun
upload by @doeloer_doel

Tags: Doel, Sumbang, Rumasa, (Mumun)